All for Joomla All for Webmasters
elenkaderorutr

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

4 μέρες                                                       26-29/4/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η µέρα Μ. Παρασκευή: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΤΑ - ΛΕΥΚΑ∆Α

Συγκέντρωση & αναχώρηση από τη δημαρχεία στις 05:45 Δια µέσου Εγνατίας οδού, και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουμε  για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο  γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα.  Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας.  ∆είπνο ξεκούραση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διαν/ση.

2η µέρα  Μ. Σάββατο: ΛΕΥΚΑ∆Α (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ

 Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο µας για την γνωριμία µε την ανατολική πλευρά του νησιού. Ακολουθώντας το δρόµο µε νότια κατεύθυνση, παράλληλα προς την ανατολική ακτή του νησιού, περνάµε από το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρι,  και συνεχίζουμε την υπέροχη διαδρομή µας ανάµεσα σε βουνό και θάλασσα περνώντας τα χωριά Βλυχό, Πόρο, Σύβοτα – τοποθεσίες ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Φτάνουµε στο κεφαλοχώρι του νότου τη Βασιλική, περιτυλιγμένη από καταπράσινες πλαγιές, δαντελωτές αµµουδιές και πεντακάθαρες θάλασσες. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Επιστρέφοντας και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα κάνουµε από το Νυδρί προαιρετική βόλτα µε βαποράκι στα Πριγκιποννήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε  τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, µας περιµένει το Αναστάσιµο δείπνο µε τη µμαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η µέρα Κυριακή του ΠΑΣΧΑ : ΛΕΥΚΑ∆Α (∆ΥΤΙΚΗ)

Πρωινό. Σήµερα και λόγω της ηµέρας είναι απαραίτητη η επίσκεψη µας στην κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωμένη. Συνεχίζοντας και αφού περάσουµε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα, φτάνουµε στο Καλαµίτσι µε τη φημισμένη παραλία «κάθισµα», όπου και θα απολαύσουµε τον καφέ µας έχοντας καταπληκτική θέα. Επόµενος  σταθµός µας η Εξανθεια µε τα χρωματιστά, παραδοσιακά σπίτια, κτισµένη αμφιθεατρικά σε πλαγιά. Επιστροφή για το Πασχαλινό γεύµα και γλέντι. Ξεκούραση, και το βραδάκι µια βόλτα στη Χώρα της Λευκάδας  θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιαν/ση.

4η µέρα Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ: ΛΕΥΚΑ∆Α – ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όµορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουμε  για τα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος για γνωριμία  µε την πόλη. Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφτείτε το νησάκι όπου βρίσκεται το μουσείο του Αλή Πασά. Αναχώρηση και µε στάσεις καθοδόν άφιξη στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 255€ / ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 105€

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Τις µμεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. *Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα .

∆ιανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOTEL LEFKAS 3* στο κέντρο της πόλης.

Ηµιδιατροφή (πρωινά σε µπουφέ και ένα γεύµα καθηµερινά εκ των οποίων το Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύµα).

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

               

Powered by ExtStore Advanced Portfolio

From Address:

 


Φιλιππίδης Χρόνης

Φιλικής Εταιρείας 3
Κομοτηνή
Τηλ: 25310 32077
Fax: 25310 32946
Κιν: 6948388703

mail: platontours@hotmail.com