All for Joomla All for Webmasters
elenkaderorutr

 

 

    Πάσχα στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Βουκουρέστι-Σινάια-Μπράν-Μπρασόβ Βελίκο Τάρνοβο

26 – 29 Απριλίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-04-2019  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.525km

Αναχώρηση από τη δημαρχία στις 05:40 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Προσκύνημα σε Επιτάφιο στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου & Ευαγγελισμού.  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27-04-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)- MΠΡΑΝ-ΜΠΡΑΣΟΒ.374km

Πρωινό και αναχώρηση στις 07:15 για  τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Στη συνέχεια και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φθάνουμε στο Μπράν, γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα ο οποίος χτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε για το στολίδι της Ρουμανίας το ΜΠΡΑΣΟΒ, με σύντομη ξενάγηση όπου θα δούμε την παλαιά πόλη και την Μαύρη Εκκλησία γοτθικού ρυθμού. Επίσης θα ανάψουμε ένα κεράκι στην Ελληνική Εκκλησία, την Αγία ΤΡΙΑΔΑ που ανεγέρθη από ομογενείς Έλληνες της περιοχής. Αναχώρηση. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ Δείπνο. Το βράδυ Ανάσταση σε εκκλησία της περιοχής. Χριστός Ανέστη! & Χρόνια Πολλά. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28-04-2019  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.30km

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα  δούμε την Αψίδα του Θριάμβου,  το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο φαγητό με κρασί απεριόριστο, φολκλορικά, παραδοσιακές μουσικές(έξτρα τιμή)  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 29-04-2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.525km

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε - Βελίκο Τάρνοβο  (Περιήγηση πόλεως) – Στάρα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας.                                                                                      ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

                                                            

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 195€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 250€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOTEL  RIN GRAND 4*(πισίνα, σπα) στο  Βουκουρέστι. * Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ. * Νηστήσιμο δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα. * Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό και Ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Powered by ExtStore Advanced Portfolio

From Address:

 


Φιλιππίδης Χρόνης

Φιλικής Εταιρείας 3
Κομοτηνή
Τηλ: 25310 32077
Fax: 25310 32946
Κιν: 6948388703

mail: platontours@hotmail.com