All for Joomla All for Webmasters
elenkaderorutr

ΚΕΡΚΥΡΑ

4 μέρες                        8 – 11 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα 8.03.19.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση το πρωί στις 05:15 από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Διέλευση αναλόγως συμμετοχής από πόλεις της διαδρομής , στάση για  καφέ καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω Θεσσαλονίκης Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κέρκυρα. Αποβίβαση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πόλη μετά το δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα 9.03.19 ΣΑΒΒΑΤΟ Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο παλάτι της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ(Σίσυ) στη θέση Αχίλλειον. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, όπου χρόνος για επίσκεψη στο Ποντικονήσι και στο μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Αναχώρηση για τα Γουβιά όπου οι Βενετοί άραζαν ή επισκεύαζαν τα πλοία τους και την Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βραδάκι θα βρισκόμαστε στην πόλη με τα βενετσιάνικα καντούνια και την ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Καρναβαλιστές με τις φανταχτερές αποκριάτικες στολές επηρεασμένες από την Ενετοκρατία, θα περιπλανώνται ανάμεσά μας στα στενά δρομάκια της πόλης με άφθονη μουσική και χορό, ξεφαντώστε μαζί τους! Διανυκτέρευση.

3η Μέρα  10.03.19 ΚΥΡΙΑΚΗ Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Λιστόν, το οποίο αποτελεί το πιο κοσμικό σημείο της Κέρκυρας όπου και θα παρακολουθήσουμε την παρέλαση και τους καρναβαλικούς χορούς,  που ξεκινούν με  το Λύκειο Ελληνίδων.  Όλο χάρη και όλο νάζι, οι Κυρίες των τιμών συνοδευόμενες από τους κόντηδες, τους αυλικούς του παλατιού και τους περίοικους θα κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα στο κέντρο της πόλης, ενώ θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τους ιπποτικούς χορούς στους ρυθμούς του 18ου αιώνα . Τις  σχολές χορού με υπέροχα σόου, ιδιαίτερες χορογραφίες και μουσικοχορευτικά προγράμματα.  Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την καύση του Σιορ Καρνάβαλου που ενώπιον συμβολαιογράφου και μαρτύρων θα υπαγορεύσει τη δημόσια διαθήκη του και μετά οι Κερκυραίοι θα τον κάψουν. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και δείπνο. Για το βράδυ ο αρχηγός σας θα σας προτείνει διασκέδαση σε τοπικά πάρτυ που διοργανώνονται στην πόλη ή σε κάποιες από τις γραφικές ταβέρνες με μουσική. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να «χαθείτε» στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης και να ξεσαλώσετε στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

4η Μέρα 11.03.19 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ . Έπειτα θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα και στη συνέχεια για το λιμάνι. Επιβίβαση στο Φ/Β  και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε για Γιάννενα όπου και θα κάνουμε στάση για τα κούλουμα με φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για  καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.                                                                                        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 250€,1ο  ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:115€,2ο ΠΑΙΔΙ:130€

Με  Δελτία ΟΓΑ για γραφεία: 69€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Εισιτήρια Φ/Β για άτομα και πούλμαν Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IONIAN PARK 4*  στα Γουβιά. .

*Τρία πρωινά  σε μπουφέ. *Τρία δείπνα επίσης σε μπουφέ *Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. Περιηγήσεις που αναφέρονται. * Ξεναγό για μία μέρα. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)  & ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-*Φόρος διανυκτέρευσης 3€ για κάθε νύχτα το δωμάτιο *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Powered by ExtStore Advanced Portfolio

From Address:

 


Φιλιππίδης Χρόνης

Φιλικής Εταιρείας 3
Κομοτηνή
Τηλ: 25310 32077
Fax: 25310 32946
Κιν: 6948388703

mail: platontours@hotmail.com