All for Joomla All for Webmasters
elenkaderorutr

 Χερσόνησος της Κασσάνδρας στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 26-29/04

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2019.

Αναχώρηση από τη δημαρχία στις 07:45. Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από  Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στα αρχαία Στάγειρα, όπου και ο τάφος μνημείο του Αριστοτέλη. Γεύμα ατομικά στην Ολυμπιάδα ή στον Άγιο Πρόδρομο. Διέλευση στη συνέχεια δια μέσω της πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρου & άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Νηστίσιμο δείπνο. Παρακολούθηση περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου(1850) στην Κασσάνδρεια. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα. Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2019.

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να διέλθουμε από το Πευκοχώρι, τη Χανιώτη, το Πολύχρονο και την Κρυοπηγή. Θα συνεχίσουμε και θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στα αγίασμα του Αποστόλου Παύλου στη Νέα Φώκαια. Θα δούμε τον πανέμορφο ισθμό της αρχαίας & νέας Ποτίδαιας και θα καταλήξουμε στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό, όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας & ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για την Άφυτο, όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με πυροτεχνήματα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28.04.2019.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφου χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική του σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως τα Νέα Μουδανιά για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

 

 

4η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2019.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:00 για το σπήλαιο Πετραλώνων & το μουσείο για επίσκεψη. Εδώ ο Δόκτωρ Άρης Πουλιανός με τις έρευνές του ανακάλυψε ίσως τον παλιότερο κάτοικο της Ευρώπης το περίφημο Αρχάνθρωπο! Συνεχίζουμε από εκεί για τον τάφο Αγίου Παισίου για πρσκύνημα. Στάση για το μεσημέρι στο πασίγνωστο Εμπορικό COSMOS. Γεύμα ατομικά εδώ. Ακολούθως επιστροφή  μέσω Εγνατίας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας. Καλή ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 195€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 70€, 1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12: 85€ & 2ο ΠΑΙΔΙ: 150€  (στο δωμάτιο των γονέων)

 

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. *Τρεις  διανυκτερεύσεις στο SIMANTRO HOTEL 5* www.simantrobeach.gr3 πρωινά  τύπου αμερικάνικου μπουφέ.* 3 φαγητά στα οποία συμπεριλαμβάνεται: Νηστίσιμο δείπνο Μεγάλης Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά. Πασχαλινός μπουφές με οβελία & κοκορέτσι. Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και  χορευτικό. *Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. *Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)  * ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Εισόδους μουσείων. *Φόρο διανυκτέρευσης 4€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.* Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Powered by ExtStore Advanced Portfolio

From Address:

 


Φιλιππίδης Χρόνης

Φιλικής Εταιρείας 3
Κομοτηνή
Τηλ: 25310 32077
Fax: 25310 32946
Κιν: 6948388703

mail: platontours@hotmail.com